Om siden

This is me, deal with it!
Hva skal man si om personen som skriver en blogg der selve beskrivelsen av den er satt til å være noe slikt som følger:
Min hemmelige offentlige blogg om det å være en mann med noen ekstra kilo, febrilske slankeforsøk og ekstremt moderate former for trening. Noen tegn til idealisme, pessimisme og filosofering rundt livet må du nesten regne med. 
Plenty av touchy-feely stuff der, så måtte legge til en seksjon for de hardere tingene i livet. Harde pakker, økonomi og alt som krever noe fra verktøyskrinet.
Strengt tatt ikke spesielt mye da det tross alt ville ugyldiggjøre hele ideen om at den i det hele tatt skulle være hemmelig. Til dags dato har jeg faktisk klart å unngå det meste i form av tilbakevendende besøkere, fans, groupies og det hele, men så skriver jeg tross alt ikke innlegg myntet på fjortisjenter heller.  Og greit er vel det, for hadde man hatt lesere ville de kanskje kunne finne på å kreve at jeg skule holde meg on-topic eller i det hele tatt velge meg ut et konsistent overordnet tema. Høres ærlig talt litt repetitivt og kjedelig ut, så sikkert like greit.

Stick around, kanskje du lærer noe fra mine halv-filosofiske rants om det meste mellom himmel og jord. Lærer du ingenting så har du mest trolig ikke lest innleggene godt nok, men i det minste har du bidratt til å trene opp evnen din til å fokusere på en enkelt ting av gangen... Ikke verst bare det.