mandag 22. oktober 2012

Test av "Noka Choco Crisp Bar"

 Noka-kuren er en av de diettene som har vært mest omtalt opp gjennom tidene, og jeg tenkte at det kunne være greit å få en litt mer akselerert vektnedgang over en periode. Da man skulle være fornuftig og ikke helt gå over styr valgte en ut det som så fint omtales som en måltidserstatter, det vil si produkter av typen som er ment å erstatte ett eller flere av dagens måltider (mindre kalorier, men likevel skal inneholde det en trenger av vitaminer og mineraler).

Kjøpte en økonomipakning med Noka Choco Crisp Bar via nettstedet buyhelse.no, som forøvrig besto av 16 singelpakkede pakninger, til den nette summen av 279 kroner. Emballasjen lister opp alt som er i produktet, og det er ikke lite, selv om kaloriinnholdet er det som de fleste vil være interessert i - beskjedne 214 Kcal.


Selve sjokoladen, som jeg trodde det skulle være, er visstnok det som kan kalles en bar, med andre ord en udefinert firkantig masse som til tross for den initielle presentasjonen faktisk smaker veldig godt. Den smaker honning og havre, men konsistensen minner meg egentlig mest om seige knekkebrød. Pussig at produktet er merket med sjokoladesmak da jeg ikke i en blindtest ville kunne vært i stand til å identifisere sjokolade som en av bestanddelene.

Likevel, alt i alt er den fullt spiselig og langt fra det verste en kunne finne på å putte i munnen selv om smaken ikke var helt i samsvar med emballasjen - noen vil kanskje påpeke at for mye energi kommer fra sukkerarter, men den holder deg mett lenge og det er nesten det viktigste så lenge en teller kalorier.

Vurdering:
7/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar