onsdag 24. oktober 2012

Test av "Allévo Milk Chocolate"

Det egentlige fulle navnet på produktet, Allévo High Protein Low Calorie Bar Milk Chocolate, sier sitt; her trengte mange ord for å tiltrekke seg kjøpere fra flere slankeleire samtidig. Denne i likhet med "Noka Choco Crisp Bar", se Test av "Noka Choco Crisp Bar", er ment som ett komplett måltid og skal dermed inneholde det en skulle trenge av vitaminer og mineraler. En slik bar inneholder 210 Kcal og kan være litt stramt for en voksen mann, men så lenge en ikke detter overende så får det vel gå. Selve prisen er ikke for avskrekkende med en stykkpris på kr 26,90, og er å få kjøpt hos de fleste apotek-kjedene - med litt kreativ søking kan en sikkert få en rimeligere pris via en nettbutikk.


Selve produktet var overraskende spiselig og som du kan se på bildet nedenfor så ser det faktisk ut som sjokolade, og ikke nok med det; den lukter til og med som sjokolade. Smaken er ikke helt der at du ville spist den istedenfor en ordinær sjokolade, i ett svakt øyeblikk selvsagt, men det kan sies at dersom en sammenligner den med sjokoladeutvalget i en konfekteske så vil den ikke være så langt unna den rare sjokolade-marsipan greia med en tydelig ettersmak av mandel-essens. Sjokoladen er en del mindre enn eksempelvis Noka-baren og føler ikke helt at metthetsfølelsen sitter like lenge.


Konklusjonen er at denne kan helt fint erstatte ett måltid og den ligner faktisk på en sjokolade, men ville kanskje ikke valgt bort Freia Melkesjokolade dersom det var en sjokolade en var ute etter. Kan anbefales, men føltes noe mindre mettende enn det tilsvarende Noka-produktet.


Vurdering:
6/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar