tirsdag 29. januar 2013

Test av "Allévo Blueberry"

Har tidligere testet en annen måltidserstatning fra produsenten Allévo, se Test av "Allévo Milk Chocolate", med forholdsvis gode resultater - smakte ikke helt som melkesjokolade og alt i alt virket den lett kvalmende, men den tålte uansett sammenligningen i forhold til dens produktgruppe i og med at det finnes utrolig mange alternativer med langt verre smaksprofiler. Med ett innhold på kun 200 kcal per pakning er den også marginalt lettere enn de fleste alternativene. Prisen ser ut til å ligge på mellom 20 og 25 kroner alt etter hvor man handler så for ett komplett måltid er ikke dette så fryktelig avskrekkende, men er likevel ett signifikant innhogg i lommeboken sammenlignet med shakes selv om prisen er omtrent det samme for andre produkter av samme type.

Lukter lett fruktig, og ser ut til å være dekket i en yoghurt-basert masse som gjør sitt for å dekke over ett hint mandelessens som også ser ut til å ha havnet i denne blandingen. Smaker ikke spesielt mye av blåbær, men sammenlignet med eksempelvis kjeks der det reklameres med ekte bær så er mengden uansett sammenlignbar. En lett ettersmak av havre og mandler som ikke blir for dominerende, men vil si at jevnt over utgjør denne en fin avveksling fra de sjokolade-baserte smakene som de fleste produsentene tilbyr.


Konklusjonen var rimelig greit å komme frem til, og så lenge som prisen er overkommelig for deg så kan denne anbefales som en enkel måltiderstatning - smaker bedre enn de fleste konkurrerende produktene i butikkhyllen og i lengden noe mindre kvalmende.

Vurdering:
9/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar