onsdag 6. februar 2013

Det lever!

Det er levende! Det lever! Hehehe... kankje langt fra like fengende på norsk når mesteparten av poenget ligger i uttalen og stemningen bakom, men se gjerne følgende videosnutt fra den opprinnelige Frankenstein-filmen fra 1931 for inspirasjon og videre stemning for artikkelen (til tross for alderen er det faktisk en fryktelig bra film, og i den tiden visste dem å kutte når de hadde fortalt historien).


Poenget er uansett at Bonsai-treet mitt ser faktisk ut til å ha overlevd de første fjorten dager underlagt mitt beste forsøk på grønne fingre samt en smule tendens til overvanning så det hele kan ikke omtales som noe annet enn livets vidunder i en liten potte. Slipper i det minste å tenke at jeg hadde drept planten mens den enda var ett lite frø, og for å holde på den positive tanken glatter vi fint over at det var to frø til oppi der som mest trolig har vandret heden. Uansett, som det ikke rent så lite overeksponerte bildet under viser så vokser treet på kjøkkenbordet og kanskje om noen år kan man trå i gang med kutting og trimming for å finne treets indre personlighet, eller hva nå enn brosjyren kalte dyret.


For de av dere som ikke allerede har fått med deg de forgående bloggpostene på dette temaet vil dere finne disse enten ved å slå opp på etiketten Bonsai i menyen til høyre eller ved å klikke her. Hold deg uansett fast for her går det fort og selv om det er mer sannsynlig at det kommer til å forgå før det i det hele tatt får sjansen til å få ett eneste blad, og kom på besøk jevnlig for å følge med å på om det kommer en oppdatering i løpet av det nærmeste året eller noe slikt - med mindre samboeren da selvsagt ender opp med omsorgsretten i separasjonen, noe som da sikkert ville økt treets overlevelsessjanser betraktelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar