torsdag 21. februar 2013

Naturkatastrofe på kjøkkenbordet sa du?

Nevnte tidligere noe om at bonsai-treet mitt gjerne kunne blitt utsatt for en naturkatastrofe på kjøkkenet, og selv om paragrafrytterne for det Norske Rettskrivningforbundet AS gjerne snart banker på døra for å stoppe mitt ukontrollerte missbruk av de fleste bøyninger og skilletegn jeg til dags dato har utnyttet på det groveste i denne bloggen så vil de utvilsomt først kommentere på at så lenge som det er ting som foregår innomhus så er det på sitt ytterste muligens snakk om en svært geografisk begrenset miljøkatastrofe. Uansett så ignorerer vi bankingen på ytterdøra og går videre til dagens tema...

Naturkatastrofer sa du? Treet ditt er jo plassert i en knøttliten skål på kjøkkenbordet ditt! Vel, Skybert og hvem enn andre som måtte finne noen interesse i dette - det er faktisk ganske mange katastrofer som kan skje innenfor kjøkkenbordets fire hjørner. Jeg nevner i fleng...
  • Skogbrann enten på grunn av at hele leiligheten forsvinner som en naturlig konsekvens av at kåkens eier enda ikke har nok innsikt til å forsøke seg på middagsmåltider med behov for mer enn en stekeplate eventuelt noe så uskyldig som at det tennes romantiske te-lys der for de øyeblikkene der kalenderen tilsa at det var på tide, og slike ting må følges uavhengig av at noe kvinnemenneske har falt for min uimotståelige samling av støvkaniner.
    • Dersom du er av den typen menneske som absolutt må korrigere feil bruk av ord så må jeg be deg videresende klagen til nærmeste søppelbøtte - uansett er bruken av ordet skogbrann figurativt, og jeg er fordømrade klar over at ett eneste tre ikke utgjør en skog.

  • Flodbølge er en forferdelig ting, og i og med at nærmiljøet så er det meget mulig at man ikke kun snakker om ett miljøvennlig kildevann, men til og med ting som bearnaise-saus laget på skummet melk, Pepsi Max eller til og med det som alle tidligere studenter vet er den mest effektive plantedreperen, nemlig øl (se en av mine tidligere tester Tuborg Lite for å i det minste drikke en litt mindre kaloriholdig variant, men uten å ha testet dette nøye vil det nok uansett ta livet av den stakkars planten).

  • Ekstremvind kan fort utslette en miniatyrskog uansett om det kun er snakk om ett lite tre, så er man singel og da kan det fort virke som en god ide å støvsuge kjøkkenbordet for å bli kvitt større mengder brødsmuler i en fei - brøkdelen av ett sekund etter at hjernen har registrert potensialet for katastrofe ved at man har gjort noe skikkelig teit så forsvinner både tre, tilhørende jord og sikkert en del av den underliggende duken.

  • Meteornedslag er ikke det mest sannsynlige når det kommer til ting som lett kan utslette et lite tre, men på kjøkkenbordet kan treet fort bli slått flatt i et uheldig forsøk på å riste løs innholdet i en ketchup-flaske for ikke å nevne gjenstridige og utilstrekkelig kokte erter som glipper fra gaffelen og ender opp som dødelige prosjektiler.

  • Jordskjelv er en enkel en da både den tidligere nevnte duken kan føre til større rystelser i jord-laget samt at visse forskyvninger i underlaget gjerne kan utløse ekstreme tilfeller av at planten plutselig finner ut om tyngdekraftens eksistens i en litt annen sammenheng enn tidligere. Forsøk på å øve inn bevegelsene assosiert med Gangnam Style kan potensielt føre til at plantene plutselig ikke lenger har noe visshet om hvor det ble av bordet samt muligens at eieren av plantene ender opp med å bli oppgradert på skalaen over hvor sosialt utstøtt man kan bli, men sistnevnte effekt bryr treet seg neppe mye om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar