onsdag 12. desember 2012

Julekos: Konsert

Ikke alt i jula trenger å handle om mat, og da indirekte om utregning av kalorier inntatt - det er mye som kan skape den rette stemningen selv om godbitene selvfølgelig har sin naturlige plass, om enn med noe moderasjon for ikke å viske ut ett års halv-hjertet arbeid for å oppnå min nåværende myke konsistens.

Ett av tilbudene i de fleste nærmiljøene av en litt større størrelse er tilgjengeligheten av band, kor og eventuelle andre artister som er villige til å gjøre sitt ytterste for å få råd til det kommende årets forbruk av vann, brød og muligens ett tak over hodet. Tilbrakte en del av lørdagen med å lytte til konserten holdt av koret Aurora Borealis i ishavskatedralen, da også med tidligere MGP-deltaker Didrik Solli-Tangen som solist.

Konserten var selvsagt utmerket og for alle som leter etter den gode gamle julefølelsen så klarte de å grave frem ett snev av den, og det uten at det var nødvendig å kalkulere innholdet av kalorier i en halv tårnkake, ett par kokosmakroner og en halv boks peppernøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar