mandag 24. desember 2012

Uke 52

Det er endelig julaften, og ikke minst overlapper den denne gangen også med ukens veiedag - om enn bare som en påminnelse om at den tidligere ukens ekstreme utskeielser kommer til å vises på vekten. 

Uken startet godt med så mye fysisk aktivitet som jeg orket, og da til og med inkludert gulv-vask som erstatning for en av dagenes ordinære trimprogram (drikke brus og se på TV). Det ble til og med en og annen spontan gåtur til foreldregenerasjonens samlede sjokk over at trim-ekstremismen var kommet så langt at jeg frivillig bevegde meg utendørs til tross for at graderstokken viste -10. Den lokale lys-løypa på Fygle hadde til og med sitt eget lyssatte grantre underveis i løypa, og er dermed en hyggelig overraskelse for alle nyreformerte sofaslasker (noe som jeg da antar er ett nivå bedre enn sofagris).

Da det ikke var ment at dietter skal fungere så sent på året kom den velkjente influensaen på besøk, og satte følgelig en stopp for alle påfølgende forsøk på å forbrenne inntatte julemåltider og ekstra godterier som sirkulerer rundt i huset - spesielt etter å ha snust dem opp, og hentet dem ut av kjøleskapet. Vekten viser faktisk en nedgang, men vil anta at det kun er ett væsketap som utvilsomt vil bli erstattet med ren 100% julebrus så neste ukes veiing der også julaften, første juledag og nyttårshelgen kommer til å være inkludert vil utvilsomt være både nedslående og sjokkerende.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar