tirsdag 7. mai 2013

En tråd løs?

Tying Up Loose Ends, av Excentus
Opprinnelig ikke en del av arbeidet utført Jung, men istedet lagt til i etterkant av Myers og Briggs  for å indikere hvilken tilbøyelighet en person vil ha når man er nødt til å forholde seg til verden slik vi opplever den. Listet opp som livsstil basert på avgjørelse kontra opplevelse i innlegget Elementer av personlighet, men hva vil dette egentlig si?

Det alt dette vil si er at vi til tross for å ha funnet ut de spesifikke mekanismene vi allerede foretrekker å benytte gjennom innleggene En verden av informasjon og Den som bestemmer...., så tilsvarer dine preferanser der henholdsvis opplevelse og avgjørelse i denne sammenhengen - nå må vi også veie disse opp mot hverandre.

Forvirret og allerede glemt alle detaljene fra da du leste innleggene? Jeg også, og jeg skrev dem til og med - innleggene her altså. Får ta testene en annen dag, og da trenger ikke noen av oss å huske noe som helst. Fornøyd nå?

Fortsatt til stede for å lese selve poenget som utvilsomt kom en gang mot slutten, og bare gjennom å ha kommet så langt så er du sikkert en plass i nærheten av avgjørelse. Du liker ikke løse tråder som skitner til tilværelsen, og gitt at de opplevelse-orienterte sikkert aldri kom ned hit i innlegget så kan vi trygt si at de har en underliggende evne til å skape løse tråder. Ofte av en egen unik evne til å unngå avgjørelser av frykt for å lukke noen dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar