tirsdag 13. november 2012

Bedre vær eller bare bedre klær

Etter noen dager med ekstremvarsler på værkartet ser det endelig lysere ut her i Tromsø, og det er på tide å komme seg ut i det fine været for litt rolig trim langs lysløypen. Løypen er forøvrig ett veldig godt bidrag til friluftslivet på de fleste større tettsteder/byer med rom for litt grønnere, kanskje ikke fullt så grønt nå om vinteren, lommer som alle kan benytte seg av.

Har handlet inn en billig kjeledress fra Jula for bruk på de kaldeste dagene, se til høyre, samt noen flishansker - alt til under 500 kroner så sammenlignet med en enkelt treningsbukse fra selv Stormberg, som er ganske billig, så fikk man mye for pengene. Med noen gode vintersko og en hatt for å holde ute den lave ettermiddagssolen har man alt det man skulle trenge for å håndtere det meste det nordlige klimaet kunne finne på å kaste etter meg.

Ser at skisesongen er i gang for fullt og da er det viktig å legge merke til hvilke løyper som er tilgjengelig for vanlige fotgjengere da spesielt de mer sportslig orienterte skiløperne generelt sett er ganske ufine i oppførselen dersom man velger en løype der de har eneretten. Har vært borti at skiløpere har slått etter fotgjengere med skistavene og da dette er fullstendig uholdbart kan det være greit å holde seg unna for sikkerhetens skyld. Så lenge de ikke prøver seg på noe slikt i løypene åpen for alminnelig ferdsel så slipper de å finne ut nøyaktig hvor skistaven kommer til å havne to minutter etterpå, og gitt min sunnere og sterkere fysisk helse så skal jeg nok få gitt proktologen noe interessant å studere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar