lørdag 3. november 2012

Test av "Noka Chicken Noodles-diet"

Ett lettere middags-alternativ innenfor produktutvalget til Noka, og er en pakke med en lettere form for nudler inkludert krydder, kyllingkraft og noen ekstremt små frysetørkede grønnsaksbiter. Ferdig tilberedt inneholder denne 215 kcal, noe som er noe mindre enn eksempelvis tilsvarende produkter slik som Mr. Lee med kyllingsmak (296 kcal). Legg merke til at det oppgitte kaloriinnholdet inkluderer alt av innholdet, og en anbefales dermed å spise alt av retten og ikke bare selve nudlene.

Retten tilberedes ved å koke opp tre desiliter vann og slå dette over krydderblanding, nudler og olje - med andre ord skal ikke ingrediensene direkte oppi vannet ved oppkok. La stå i fem minutter slik at produktet får trekke. Anbefales at en tilsetter noen stekte kyllingstrimler eventuelt ekstra grønnsaker for å gjøre retten til ett mer komplett og mettende måltid selv om dette ikke nødvendigvis er ett krav.

Smaken er overraskende god til å være ett slankeprodukt, men en kan egentlig ikke forvente at det skal smake helt identisk med eksempelvis Mr. Lee. På samme måte som at egentlig ikke kan sammenligne en pizza fra Dolly Dimples eller Peppes med Stabburets Grandiosa så blir sammenligningen også her litt påvirket  av de begge ikke er helt sammenlignbar. Nudlene er mindre enn ordinære nudler og virker til å være en del seigere enn hva en ville forventet, men selve krydderblandingen kan nok oppleves som fryktelig salt dersom en ikke er vant til mye salt til vanlig og isåfall anbefales det at en har mer vann i retten under koking.

Produktet kan trygt anbefales dersom du liker nudler til vanlig, men anbefaler på det sterkeste at det tilsettes noe stekt kylling eller grønnsaker til retten dersom dette skal være dagens middag i og med at nudlene i seg selv ikke er spesielt mettende.

Vurdering:
8/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar