fredag 2. november 2012

Test av "30 days Diet Shake Sjokolade"

Var en del skeptisk til denne da jeg allerede hadde testet ut det konkurrerende produktet, Noka Milkshake Chocolate-diet, og dermed var en del skeptisk til produkter av denne typen, det vil si måltiderstatning av typen som skal blandes ut med melk for å gi det produsenten alltid hevder skal være ett deilig og velsmakende produkt. Produktet fra 30 days ser ut til å være noe vanskeligere å få tak i da ikke alle nettbutikker ser ut til å selge det lenger, men fant en del pakninger via nettstedet www.helsekostshop.no til den nette sum av kr 159,00 per boks, noe som ikke medregnet melk gir en pris per måltid på nesten 23 kroner - en pris som faktisk er merkbart høyere enn eksempelvis en økonomipakning av Noka Choco Crisp Bar, men kun litt høyere en prisen av det tilsvarende produktet fra Noka.

En pakke inneholder 7 porsjonspakninger der hver av disse, iberegnet 2,5 dl skummet melk, vil gi ett måltid tilsvarende 220 kalorier. Konsistensen kan være litt tykkere enn hva som kan tolereres når en først starter med dietten så det kan være en ide å enten øke innholdet av melk til 3 dl eventuelt med å tilsette litt vann, men så over tid redusere dette tilbake til det som er anbefalt fra produsenten. Smaken er overraskende god med en tydelig sjokoladeprofil, men selv om det neppe kommer som en overraskelse ville du mest trolig ikke kunne forvekslet denne med en skikkelig sjokolade-milkshake.

Produktet kan være litt dyrt sammenlignet med alternativene samt at det er litt vanskelig å få tak i, men gitt smaken samt at man faktisk kan se frem til denne så kan jeg ikke annet enn å anbefale dette som en grei måte å komme i gang med dietten.

Vurdering:
8/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar