torsdag 15. november 2012

Netflix med ergometersykkel

Muligens galskap å skrive om Netflix i en blogg beskrevet som å ha ett hovedtema rundt det å komme i bedre form, og da kan umulig den nye tjenesten hvis hovedformål er å gjøre oss mer inaktiv enn noensinne være passende å skrive om. Det kommer ett poeng etter hvert... jeg lover!

For de av dere som ikke er kjent med tjenesten Netflix så er den korte forklaringen at tjenesten er ett supplement til Spotify, se bloggpost Spotify - din beste turkamerat! for mer informasjon, der denne isteden fokuserer på å levere video-basert innhold slik som tv-serier, filmer og dokumentarer. Tjenesten koster 79 kroner i måneden og du får tilgang til innholdet via en datamaskin, konsoll (Sony PS3 / Microsoft Xbox 360) eller en nyere Blu-Ray spiller med støtte for Netflix - for å signere deg opp for ett prøveabonnement kan du gå inn på adressen netflix.no (legg merke til at dersom du tidligere var kunde hos Spotify kan du allerede ha mottatt ett tilbud om 3-måneders prøveabonnement via dem).

Over til det bloggen egentlig skulle handle om og det var helse og trim som fokusområde. Har skrevet tidligere om trimming ved bruk av ergometersykkel og dersom du har vært innom treningssenteret rundt det tidspunktet såpe- og eller reality-seriene går på lufta har du sikkert lagt merke til koneklubben som har benket seg til på gå-maskinene og ergometersyklene  som måtte peke mot en fungerende tv-skjerm. Ideen er god, men man er da mann og jeg ville heller fylt inn en av de gamle selvangivelsene enn å lide meg gjennom flere episoder av Hotel Cæsar. Det er her Netflix kommer inn med ett stort utvalg av tv-serier som du kan se på mens du svetter på ergometersykkelen, og forhåpentligvis dersom du velger en serie full av action og forviklinger så klarer den å distrahere deg bort fra smerten en gjerne får i baken de første månedene en i det hele tatt leker med tanken på mye bruk av ergometersykkel. Skrev for øvrig en tidligere bloggpost om det å trene med ergometersykkel i bloggposten Regnværsaktiviteter, ergometersykkel.

Jeg er en stor fan av Science-Fiction og vil anbefale følgende serier:
  • Firefly
  • Doctor Who
  • TedTalks (interessante foredrag)

Det viktigste er uansett at du kommer deg i gang og finner en måte du kan trene på som du kan leve med istedenfor å bare tåle over en begrenset periode, og for meg så er endeløse turer på ergometersykler fryktelig kjedelig så jeg trenger alle triksene i boken for å holde ut - denne kombinasjonen ser inntil videre ut til å klare å kombinere sofa-mennesket i meg med ønsket om å bevege seg litt mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar